برگزاری نشست تخصصی پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان: ضرورتها، الزامات، چشماندازها
اولین نشست از سلسله نشستهای تخصصی «توانمندسازی اقشار آسیبپذیر و یکپارچهسازی خدمات در بستر پنجره واحد» با عنوان «پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان: ضرورتها، الزامات، چشماندازها» در تاریخ 12 آذرماه 1403 در محل پژوهشکده مطالعات فناوری برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر خادمی رئیس پژوهشکده مطالعات فناوری به معرفی فعالیتها با تاکید بر فرابخشی بودن موضوعات مورد بررسی در پژوهشکده و همچنین به پیشینه همکاری و نحوه ورود پژوهشکده مطالعات فناوری به بحث پنجره واحد پرداختند. در ادامه خانم دکتر قیومی مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ضرورت و اهمیت پنجره واحد خدمات حمایتی اقشار آسیبپذیر پرداختند و بر لزوم حضور و همکاری تمامی سازمانهای مرتبط با اقشار آسیبپذیر در این طرح ملی تاکید کردند و آقای مهندس صدقی معاون دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معرفی تصویری و آنلاین پلتفرم پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان برای حضار پرداختند.
همچنین خانم میرمالک سرپرست دبیرخانه شورای عالی رفاه به اهمیت پنجره واحد، با تاکید بر رفع مصادیق بیعدالتی در کشور و همچنین ضرورت ایجاد وفاق و همکاری میان دستگاههای مرتبط به این موضوع پرداختند. در ادامه آقای رستمی سرپرست مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، به تجربه وزارتخانه در راهاندازی پنجره واحد در سایر حوزهها و همچنین به تشریح سطوح ناهماهنگی در میان دستگاهها و درون دستگاهها پرداختند.
در خاتمه سخنرانیها، خانم دکتر جلالی پژوهشگر پژوهشکده مطالعات فناوری، برخی از مهمترین یافتههای طرح پژوهشی «تدوین الگوی خدمات حمایتی و توانمندسازی اقشار آسیبپذیر در بستر پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان» که با همکاری پژوهشکده مطالعات فناوری و دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اجرا درآمد بود را ارائه کردند.
در این نشست نمایندگان مختلفی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و شرکت فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان حضور داشتند که به بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مطرح شده پرداختند.
گفتنی است این نشست با همکاری پژوهشکده مطالعات فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.